Reklam

Twitter

 

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Pique ve Shakira'nın seks kasedindeki detaylar ortaya çıktı…


Geçen sene ortaya atılan bir iddaya göre Barcelona'nın defans oyuncusu Gerard Pique ile Shakira'nın seks videolarının olduğu ve şantaj ile bu görüntüler için ünlü çiftten para kopartılmaya çalışıldığı haberleri çıkmıştı. Çiftten bu görüntüler için 250 bin euro para istenildiği ama bu şantaja boyun eğmeyerek işbirliği yapmayı reddettikleri açıklanmıştı.

Son günlerde bu şantajla ilgili yeni haberler ortaya çıktı. Görüntüleri kaydettikleri iddia edilen 2 çalışanın bu kayıdı çiftin bir yatta yakınlaşması sırasında çektikleri yönünde. Interviu dergisinin haberine göre bilinen bir oyuncunun menajeri ve bir TV yöneticisi Barcelona'da bir restoranın kabininde Shakira ve Pqiue'ye ait olduğu iddia edilen seks görüntülerini seyretmiş.

Bu görüntüleri seyrettiği iddia edilen kişiler videonun düşük kaliteli bir cep telefonu ile çekildiğini söylüyor. Görüntüleri izleyenler 15 dakika olan videoda bikinili olan Shakira'ya benzeyen bir kadının 15-20 metre uzunluğunda bir teknenin kokpitinde Piqeu ile birşeyler içtiğini ve daha sonrada o malum olayların yaşandığını anlatmış. Haberde en ufak ayrıntısına kadar anlatılmış ama biz buraya taşımayalım…

Görüntüyü izleyen TV yöneticisi kayıtdn sahte olabileceğini düşündüğünü söylemiş. iPad'de izledikleri görüntüyü incelemek istediğini ama izin vermedikleri anlatan yönetici bunların bir bir tuzak olduğuna karar vermiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...