Reklam

Twitter

 

31 Mayıs 2011 Salı

Nereden çıktı bu Lucas?


Artık bloğa konuk sanatçı almaya başladık :) Milliyet'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ (birader olur kendisi) Kartal'ın Brezilya'lı yeni transferleri hakkında birşeyler karaladı...

Onun için kimisi Brezilya’nın Messi’si, kimisi ise geleceğin Kaka’sı benzetmesini yapıyor.

13 Ağustos 1992’da, Sao Paolo doğumlu genç yetenek şimdiden Avrupa’nın köklü kulüplerinin takibi altına girdi. Bir süredir Jorge Mendes gibi dünyaca ünlü menajerlerle iş yapan Beşiktaş’ta, bu oyuncuyu mercek altına aldı.
Peki Beşiktaş Lucas ismini nereden buldu, kim tavsiye etti?
Daha önce Bobo’yu çok genç yaşta Siyah-Beyazlı kulübe tavsiye eden Zago, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelerek hem kısa bir tatil hem de eski dostlarını görmüştü. Bu zaman diliminde Zago eski takım arkadaşı Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’ya gelecek vaad eden bazı Brezilyalı gençleri önermişti. Lucas da bunlardan biriydi.
Lucas ile ilgili kısa bir araştırma yapan Siyah-Beyazlı yönetim elini çabuk tutarak, Almeida’yı transfer ederken ortaklık kurdukları fonla temasa geçerek, Lucas transferini bitirmek için İspanya’ya uçtu. Birkaç gün İspanya’da kalarak Lucas ve yine Sao Paolo’da oynayan Miranda’yı renklerine bağlamak isteyen Başkan Yıldırım Demirören’in bu iki transferi bitirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.
Beşiktaş taraftar sitelerinde Lucas ile ilgili açılan forumlarda ise, Brezilya ligini takip eden Beşiktaşlılar’ın bıraktığı övgü dolu mesajlar, genç yeteneğin kalitesinin göstergelerinden biri oldu.
Yıldız transferleriyle geçtiğimiz sezon futbol gündeminin başında uzun süre kalan Beşiktaş’ın, yeni sezon transfer politikalarıyla yine adından söz ettirecek gibi …
Serdar Sarıdağ
http://twitter.com/#!/serdarsaridag

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...