Reklam

Twitter

 

8 Haziran 2011 Çarşamba

Galatasaray'da ilginç gelişme: Aysal'dan Olağanüstü Mali Genel Kurul Çağrısı


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, göreve gelmelerinin ardından kulübün sportif ve mali durumunu incelemeye aldıklarını belirterek, mali tablonun sıkıntılı olduğunu ve olağanüstü mali genel kurul yapılması gerektiğini söyledi.
Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig yayın hakkı, Türk Telekom sponsorluk geliri, forma reklamı ve 3 sezonluk bilet gelirlerinin temlik altında olduğunu açıklayan Aysal, olağanüstü mali genel kurul yapılması mecburiyeti olduğunu belirterek, "Bu durumda ne transfer yapılabilir, ne de mevcut yükümlülükler karşılanabilir. Olağanüstü mali genel kurul yapılması şarttır. İlk olarak 2 Temmuz'da, çoğunluk sağlanamazsa da 9 Temmuz'da genel kurulu toplantıya çağıracağız'' diye konuştu.
Yapılacak Olaganüstü Mali Genel Kurul'da 150 milyon dolar civarındaki banka kredilerinin 1 yıl ötelenerek en az 4 yıla gibi bir zamana yayılması, teminatları azaltarak yüksek faiz yükünden kurtulunması amaçlanıyor. Galatasaray Kulübü bu operasyonla elde edilen gelirle transfer bütçesi oluşturulmaya çalışılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...