Reklam

Twitter

 

23 Temmuz 2010 Cuma

Mourinho çılgınlığı

Gittiği her kulüpte yakaladığı başarılarla futbol dünyasının en renkli isimlerinden olan Jose Mourinho çılgınlığı dinmek bilmiyor. Hemen hemen görüştüğü her futbolcudan “gelirim” yanıtı alan Portekizli hocaya futbolcular arasında büyük bir saygı duyuluyor. Şampiyonlar Ligi’nden sonra,
Dünya Kupası’nda da sergilediği performansla transfer piyasasının en gözde isimlerinden olan Maicon, sırf Mourinho ile çalışmak için Real Madrid’e gideceğini söyledi. Maicon ve Mourinho geçtiğimiz günlerde bu transfer gerçekleştirmek için bir araya gelerek görüştükleri bile ortaya çıktı.
Stuttugart'ı tek Real için bırakırım'
Maicon’dan sonra Portekizli hocanın görüştüğü bir diğer isim olan Stuttgartlı Sami Khedira’nın da İspanyol kulübüne transfer olmak istediğini söyledi. Dünya’da, Stuttgart’ı terk etmeme neden olabilecek tek kulübün Real Madrid olduğunu söyleyen Khedira, Bild’e veridği demeçte “Mourinho gerçek anlamda beni çok büyüledi. Taktik olarak benimle aynı fikirde olan bir anlayışa hakim. Sıkı bir defans ve kontratak futbolu. Bu başarılı olmanın tek yoludur. Eğer ciddi olmasaydım benimle kontak kurmalarına izin vermezdim. Birkaç içinde kararımı vereceğim” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...