Reklam

Twitter

 

15 Eylül 2011 Perşembe

Yerel Basın: İNlettik, TERlettik, galibiyeti hak ettik


Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi ilk maçında Inter'i deplasmanda yenmesi sonra yerel basın resmen coştu. Yerel basından başlıklar.

Karadeniz'den Günebakış Gazetesi: 'Şampiyonun öfkesi' manşetiyle çıkan gazete Tolga Zengin'in dün akşam maçtan sonra "Şampiyonluğuda geri alacağız" demecinide 'Kaptan TFF'ye İtalya'dan mesaj gönderdi" diye duyurmuş.

Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi: Manşetinde 'İNlettik, TERlettik, galibiyeti hak ettik' başlığıyla Trabzon'un zaferini okurlarına duyurmuş.

Kuzey Ekspres Gazetesi: 'Şampiyonlar Ligi dev gördü' manşetiyle çıkan gazete, 'Tüm dünya gerçek şampiyonu gördü. UEFA kararıyla Şampiyonlar Ligi'ne alınan Türkiye'nin gerçek şampiyonu Trabzonspor, Italya'da destan yazdı' ifadesini kullanmış.

Taka Gazetesi: 'Trabzonspor kasırgası İtalyan devini yuttu' manşetiyle çıkan gazete, 'Tarih böyle yazılır. Türkiye'nin haklı şampiyonu, Inter'den 28 yıl sonra hem rövanşı aldı, hem de camiasına haklı bir gurur yaşattı' diyerek Trabzon'un galibiyetini okurlarına duyurdu.

Karadeniz Gazetesi: 'Orası Milano da olsa bize her yer Trabzon' üst başlığını kullanan gazete manşetine 'alINTERi'  başlığını kullanmış.

Türksesi Gazetesi: 'Fırtına Inter'e patladı' başlığını atan gazete haberin devamında, 'Bordo-mavililer tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yaptı. Inter'e konuk olan Fırtına, Giuseppe Meazza Stadı'nı İtalyanların başına yıktı' demiş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...