Reklam

Twitter

 

15 Eylül 2011 Perşembe

İtalyan basını Trabzon'un zaferi için ne yazdı?


Trabzonspor'un Inter'i kendi sahasında yenmesi İtalya'da şok etkisi yaratto. Bugün çıkan İtalyan spor gazetelerinden başlıkları toparladık

 Gazzetta dello SportGazete 'Gasp, Türk hamamı'nda başlığıyla çıkmış. Inter'in Trabzonspor tarafından dövüldüğünü söyleyen gazete  Tolga Zengin'in hakkını vererek maçın kaderini belirleyen adam olduğunu belirtmiş. Gazete ayrıca Tolga'nın yaptığı kurtarışların Trabzon takımına saldırmak için güven verdiğini yazmız. İnter Başkanı Massimo Moratti ise ses getirecek herhangi bir karar almayacaklarının altını çizerken, La Gazzetta dello Sport, Carlo Ancelotti, Claudio Ranieri ve Delio Rossi gibi çalıştırıcıları olası adaylar arasında gösterdi.

 Tuttosport
Juventus'a yakınlığıyla bilinen gazete 'San Siro'da başka bir şok yenilgi' başlığını kullanmış. Gazete ayrıca Inter Başkan'ı Moratti'nin Gasperini gönderme yapan "Ben her zaman bazı şeyleri değiştiremem" sözlerinede yer vermiş.




Corriere dello Sport
Gazete Şampiyonlar Ligi'nde oynayan diğer takımı Napoli'nin Manchester City ile deplasmanda berabere kalmasını da birleştirerek verdiği başlıkta 'Napoli Devler gibi. Inter? Bambaşka' diye okurlarıyla paylaşmış. Gasperini 3 resmi maçta 3 yenilgi aldığını ve bu yüzden artık durumun sorgulandığını belirtmiş….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...