Reklam

Twitter

 

11 Ekim 2012 Perşembe

"Nani yeteneklerini Quaresma gibi tehlikeye atma"


Goal.com sitesinde ilginç bir yazı kaleme alan Stephen Gillett Manchester United forması giyen Nani'ye ilginç bir uyarıda bulmuş. Ronaldo'nun Manchester United takımından ayrılmasının ardından Nani'nin yıldız oyuncunun yerini dolduracağı beklentilerin karşılık bulmadığını düşünün Gillett sonunun Quaresma gibi olmaması için uyarmış.

Nani'nin yeteneklerine ihanet ettiğini düşünen yazar Beşiktaş forması giyen Quaresma'nın Portekiz'in altın çocuğu olarak çıktığını Barcelona, Inter ve Chelsea gibi Avrupanın güçlü takımlarına oynamasına rağmen başarız olduğunu söylemiş. Yazar başarızlığının nedeni olarak da inanılmaz futbol yeteneğindeki DNA boşluklarını gideremediğini ve şimdi yeteneklerini çarçur etmiş biri olarak sembol olduğunu belirtmiş.

Gillett,  Nani'nin Quaresma'nın futbol hayatında yaptığı yanlışlardan kendisinede ders çıkarması gerektiğini ama o bunu yapmak yerine yıldız oyuncunun yaptığı yanlışları tekrarlamakla suçluyor. Yazar Quaresma'yı taktiksel disiplinsizlikle ve çok sık topla dripling yaparak bencil bir oyun oynamasını eleştirmiş ve Nani'nin de bu yanlışları yaptığını belirtmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...