Reklam

Twitter

 

10 Eylül 2011 Cumartesi

Gyan kime yar oldu?


Özellikle Galatasaray'a gelmesi son güne kadar beklenen Asamoah Gyan, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ain takımına kiralık gitti. Bu haber herhalde en çok Fatih Terim'i üzecek. Çünkü deneyimli hoca geçtiğimiz günlerde "Ara transferde mutlaka daha önce görüştüğümüz forvetlerden birini kadromuza katacağız" diye bir açıklamada bulunmuştu.

25 yaşındaki golcü oyuncuyu Al-Ain bonservisiyle birlikte almak istediğini ama Sunderland ekibinin oyuncuyu satmak yerine kiralamayı tercih ettiği açıklandı. .Geçtiğimiz sezon 13 milyon sterlinlik  rekor bir ücretle Sunderland forması giyen oyuncunun bu kadar kısa sürede bu duruma düşmesine şaşıran ada basını Gyan'ın Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ain'e gitmesini tam bir şok olarak açıkladı.

Sunderland yetklisi Steve Bruce oyuncunun transferiyle ilgili "Asamoah son aylarda kendini olmadığını bilecek. Bu seçenek şu anda tüm tarafların için en uygunu. Asamoah'ın sözleşmesinin daha üç yılı var. Tabii ki benim temennim yine onun eski formuna kavuşarak kırmızı-beyazlı forma içinde tekrar görmek." açıklamasında bulundu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...