Reklam

Twitter

 

10 Eylül 2011 Cumartesi

"Guti kaçak oynuyor"


Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ'a Eskişehir-Beşiktaş maçı öncesi son durumu değerlendirdik...

Carvalhal’ın, Guti’ye kadroya almamasını nasıl değerlendiriyorsun?
Kesinlikle çok doğru bir karar. Guti kötü niyetli birisi değil ama iyi niyet bazen yetersiz kalıyor. Takım arkadaşların elini taşın altına sokarken Guti’nin kaçak oynaması Carvalhal’ın hoşuna gitmedi. Kısa sürede tanıdığım kadarıyla Carvalhal çok güler yüzlü ama işi için babasını bile tanımayacak karakterde bir adama benziyor. Adım gibi eminim. Guti’ye yaptığının aynısını kendi vatandaşı olan Quaresma’ya da yapardı. Böyle bir hamleyi Tayfur Havutçu yapsaydı, medyada nasıl eleştiriler olurdu çok merak ediyorum doğrusu.

Eskişehirspor maçı öncesi hava nasıl?
Şu an Eskişehir’deyim ve herkes maç saatini bekliyor. Güzel ve güneşli bir hava var. Sabah erkenden çıkıp şehri dolaştım. Tanıdığım Eskişehirli dostlarımla sohbet ettim. Herkesin ortak fikri aylar sonrasında şöyle adam gibi bir maç seyredelim yönünde. Kimin yendiğinden ziyade şike soruşturması nedeniyle futbolun üzerinde dolaşan kara bulutların dağıldığı bir maç olsun dilekleri hakim insanların kafasında ve gönlünde.

Nasıl bir maç olacak ?
Her iki takım da hazırlık maçlarında kötü bir tablo ortaya koydu. Bence bu akşamki maç hazırlık maçlarından çok daha farklı olacaktır. Eskişehirspor kendi seyircisi önünde daha diri ve hırslı olacaktır. Beşiktaş rakibine göre daha kontrollü bir futbolu tercih edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...