Reklam

Twitter

 

11 Ağustos 2011 Perşembe

"Quaresma'ya uyarı gelebilir"


Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ'a Kartal'ın Hollanda kampıyla ilgili bir söyleşi yaptık. Beşiktaş taraftarlarının merak ettiği soruları ilettik... İşte Kamp değerlendirmesi

Kampın en iyisi kimdi?
Hollanda kampının en iyisi çok kötü bir sakatlık yaşayan Portekiz'li oyuncu Bebe'ydi. Her gün üstüne katarak kendini kamplarda çok geliştirdi. Takımla tam bir uyum içindeydi. Beşiktaş'ın forvet hattını rahatlacak ismi tam buldu derken böyle bir sakatlık herşeyi başa sardı.

Kampta sene iyi ya da kötü yönde şaşırtan kim oldu?
Ricardo Quaresma oldu. Geçtiğimiz kamplara göre çok sönüktü özellikle takım oyununa yönük bir performansı yoktu. Bence  kendisine uyarı gelebilir. Gerçi birazda futbolcuları anlamak lazım,  şu an maçlara çıkıp oynuyor olmaları gerekirken durmadan oradan oraya kampa gidiyorlar. Bu ister istemez motivasyon sorunu yaratabilir.

Beşiktaş'ın yeni hocası Carvalhal'ya hakkında düşüncelerin nedir?
Beşiktaş'ın eski hocası Schuster'e göre çok daha yakın ve insancıl biri. Takımdaki her futbolcuyla teker teker ilgileniyor konuşuyor. En önemlisi kendi kurmadığı bir teknik ekiple çalışmasına rağmen çok iyi bir iletişim kurmuş durumda.

Kampda hocanın en çok ilgi gösterdiği oyuncu kimdi?
TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan yeni transfer edilen forvet oyuncusu Mehmet Akyüz ile hoca inanılmaz ilgilendi. Carvalhal oyuncunun performansından memnundu. Bana göre biraz daha üstüne katması lazım.

Kampın hayal kırıklığı kimdi?
Geçtiğimiz sezon ortalarından itibaren bir düşüş yaşayan Roberto Hilbert tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor. Oyuncunun performansı her geçen gün daha kötüye gidiyor. Sebebini bulmak lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...