Reklam

Twitter

 

11 Ağustos 2011 Perşembe

AS: Türkiye'nin Beckham'ı Arda Turan


Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan'a İspanya medyası giderek artıyor.  'Boğasın Maradona'sı, ve 'Türkiye'nin Beckham'ı  başlıkları ise en ilgi çekenler. İspanyol As gazetesi biraz daha magazinsel bir haber toparlayarak Arda'nın Türkiye'deki yaşamını okuyucularıyla paylaşmış.



As: Arda ve sevgilisi Sinem Kobal, Madrid'de birlikte yaşayacak
"Türkiye'nin Beckham'ı Arda Turan” başlığı altında verdiği haberinde, Arda'nın çok iyi bir futbolcu, Galatasaray için bir sembol bir kişi olduğunu yazdı. Arda'nın, Türkiye'den ayrılmak istemesindeki sebeplerden birini, "Özel hayatında daha fazla mahremiyet istemesi'' olarak gösteren AS, "Arda ve sevgilisi Sinem Kobal, Madrid'de birlikte yaşayacak ve daha rahat bir yaşam, yeni bir gelecek arayacak. Yeni bir hayat Arda'nın Atletico'da maksimum randıman vermesine yardımcı olacaktır. Artık Madrid Arda'dan sadece tek bir haber bekliyor, o da sahada yapacakları” ifadesini kullandı.


Marca: Son pasların patronu
"Arda, kırmızı-beyazlılarda tutku patlaması yarattı" başlığını ile haberini duyuran Marca gazetesi de teknik direktör Gregorio Manzano'dan kulüp spor direktörü Caminero ve eski futbolcular Simao ve Ujfalusi'ye kadar herkesin Arda'ya övgüler yağdırdığına yazdı.
Galatasaray'dan 12 milyon avro karşılığında alınan Türk futbolcunun yeni sözleşmede bonservis bedelini en az 30 milyon avro olarak belirleyeceğini ileri sürdü.  Marca, ayrıca, "Kaptan ve son pasların patronu” başlığıyla yaptığı yorumda, 24 yaşındaki Arda'nın, çok yönlü, teknik, toplara iyi vuran, doğal pozisyonu forvet arkası olsa da sol kanatta da oynamaktan zevk alan bir futbolcu olduğunu vurguladı.

El Mundo Deportivo: Boğazın Maradona'sı
El Mundo Deportivo gazetesinde Arda için çok geniş bir ayırarak oyuncuyu tanıttı. Arda Turan'ın, yeteneği ve medyatikliğiyle Atletico'ya yeni bir sponsor getirebiliceğini yazan gazete Türk futbolcuyu, "Boğazın Maradona'sı" olarak tanıttı. Gazete, Arda için, "Her iki ayağını da kullanabilen, sahada büyük bir vizyona sahip olan, takım arkadaşlarına olumlu elektrik veren, çok iyi şutlar çeken, gerek solda gerekse forvet arkasında oynayabilen bir futbolcu'' ifadesini kullandı.  El Mundo Deportivo, Arda'nın sahadaki oyunuyla, Hagi ve Messi ile kıyaslandığını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...