Reklam

Twitter

 

13 Temmuz 2011 Çarşamba

'Guti ve Bebe çok iş yapar'


Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ dün akşam Salzburg ile oynanan hazırlık maçının detaylarını paylaştı.


Ersan’ın sakatlığı ile Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu’nun ifade vermeleri nedeniyle bir süredir sönük geçen Beşiktaş kampı, önceki gün oynanan Avusturya Salzburg karşılaşmasıyla eski havasını yeniden yakaladı.

Avusturya’nın ikinci lig ekiplerinden olan Salzburg ekibi, bol yıldızlı bir kadroyu görünce doğal olarak maça çok hırslı ve istekli başladılar. Her ne kadar maçın hemen başında ofsayt hatası nedeniyle Beşiktaş bir gol yese de, siyah – beyazlı takımın yıldızları gol bulmak için ellerinden geleni yaptı.

Bu tür maçlarda yıldız ve üst düzey futbolcular rakibin sert futbolu karşısında hakemden istediği fauller alamazsa kesinlikle onurları kırılır ve  daha da agresif olur. Quaresma’ya, Fernandes’e ve Guti’ye yapılan amatör faulleri hakem vermeyince sinirler biraz gerildi. Bunun intikamını ise Quaresma çok acı bir şekilde aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında Portekizli rakip ceza sahasına öyle bir seri çalımlarla girdi ki, rakibin yedek kulübesi bile neredeyse ayağa kalkacaktı. Eminim ki futbolcu olan birisi o an o ceza sahasında olmak istemezdi.

İlk yarının sonlarında İbrahim Toraman’ın kafasıyla eşitliği yakalayan Beşiktaş, ikinci yarıda çok daha farklı bir kimlikle sahaya çıktı. Hiç şüphesiz bu değişiklikteki en önemli faktörler Guti ve Bebe gerçekleriydi. İspanyol oyuncu yılların tecrübesini, Bebe gibi kendini göstermek isteyen bir genç yetenekle adeta bütünleştirdi. Bu ikili önümüzdeki sezon çok iş yapar demedi demeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...