Reklam

Twitter

 

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Aysal: Kötü günde kimsenin sırtına da binmiyoruz


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, dün kulüp resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaya gelen tepkilerle ilgili olarak Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen Divan Kurulu değerlendirmede bulundu. Ünal Aysal, dün yaptıkları açıklamanın arkasındaki tezi anlatmak istediğini söyledi.

Geride kalan haftada TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın, futboldaki şike operasyonuyla ilgili olarak yetkili mercilerle yaptığı görüşmenin ardından, adaleti beklemeyeceklerini, kendi tedbirlerini alacaklarını kaydettiğini anlatan Aysal, şunları söyledi:

"Bu çok açık ve net bir mesajdı. Bu beklentiyle Ali Dürüst arkadaşımızı yetkili olarak Kulüpler Birliği ile TFF arasında yapılan toplantıya gönderdik. Yapılan görüşmede, TFF'nin atacağı her adımın arkasında olacağımız ifade ettik. Kulüpler Birliği'nde alınan kararda da TFF'nin atacağı adımlara destek verilmiştir. Ancak TFF Başkanı'nın kamuya yaptığı açıklamayla uyuşmayan, beklentinin aksine, iddianame gelinceye kadar herhangi bir tasarrufta bulunmayacaklarını söylemesi, bizim için büyük sürpriz olmuştur. İşte bu yüzden ileride yaşanacak sorunları şimdiden gördüğümüz için bu açıklamayı yaptık" dedi.

Ünal Aysal "Yaptığımız, ileride olacak sorunların çözümüne yönelik atılmış bir adımdır. Niyetimiz hiçbir kulübün cezalandırılması değildir, bize de düşmez. Tüm kulüpler zaten aynı menfaatleri paylaşıyoruz. Fırsatçılık yapıp, kimsenin peşinden gitmiyor, kötü günde kimsenin sırtına da binmiyoruz. Beklentimiz sadece, sorumluların yetkilerini zamanında ve etkin kullanıp, tansiyonun düşürülmesine yöneliktir.  Tüm kulüplerle işbirliği içinde olmaya devam edececeğiz ancak inanç ve prensiplerimize uygun olması şartını her zaman arayacağız. Doğrunun tecelli etmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. TFF'ye güvenimiz tamdır ve devam etmektedir. Aramızda güven sorunu yaşanmamaktadır'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...