Reklam

Twitter

 

22 Aralık 2012 Cumartesi

Napoli'de şok soygun!

Aslında haberin başlığı biraz yanlış oldu gibi çünkü Napoli'li oyuncular Hamsik, Lavezzi ve Cavani'nin başına gelen hırsızlık olaylarındar sonra bu sefer mağdur olan Valon Behrami olmuş. İsviçre'li oyuncu araba kullanırken motorsikletli iki kişi elinde silahla arabının yanında bitmişler.
Napoli'li oyuncu Behrami hiçbir şekilde direnmeden üzerindeki pahalı aksesuarları hırsızlara vermiş.
Olay yerinden hırsızların uzaklaşmasının ardından hemen en yakın karakola giden oyuncu polise soygun hakkında bilgi vermiş.

Bu olay Napoli'li oyuncuların aillelerin bu şehirde yaşamaktan korktukları açıklamalarının tekrar gündeme gelmesine neden olmuş.


Hatırlayacağınız gibi Napoli'de Ezequiel Lavezzi'nin manken sevgilisi Yanina Screpante kolundaki altın Rolex saat yine silahlı kişiler tarafından çalınınca oyuncu "Bir de Arjantin'de yaşamın tehlikeli olduğunu söylüyorlar" diyerek arkasına bile bakmadan PSG'ye gitmişti. 

Napoli şehrinin diğer kurbanlarından bir diğeri Slovak oyuncu Marek Hamsik'in karısının BMW marka arabası hırsızlar taragından çalınmış uydu takip sistemi sayesinde bulunmuştu. Yine bir başka yıldız oyuncu Edinson Cavani Uruguay ile 2014 Dünya Kupası elemeleri için kampta, karısı ve çocuğu Güney Amerika'da iken boş olan evi hırsızların hedefi olmuş, evdeki değerli eşyalar çalınmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...