Reklam

Twitter

 

1 Kasım 2012 Perşembe

FOTO: Beşiktaş'ın kalecisi McGregor'ın kızı için hazırladığı doğum günü partisi

 Beşiktaş'ın İskoç kalecisi Allan McGregor küçük kızı Noelle dün İstanbul'da ilk doğum gününü kutlamış. Model sevgilisi Leah Shevlin bu özel partiden iki kare fotoğrafı twitter üzerinden paylaşmış. İstanbul'daki evlerinde yapılan parti için ev güzel bir şekilde süslenmiş.



Leah Twitter üzerinden "Bizim güzel küçük prensesimiz Noelle'nin ilk doğum günü. Hayatımızın en iyi yılı" yazarken küçük kızları için alınan oyuncakların resminide paylaşmayı ihmal etmemiş. Twitter üzerinden bol bol İstanbul'un güzelliklerini ve mekanlarını paylaşan Leah Shevlin "Şimdiye kadar iyi. Ben burada yaşamaktan zevk alıyorum ama insanlar İskoçlar gibi hoş ve samimi değiller. Ben İskoç insanlarını özlüyorum" diye mesajda atmış.

2 yorum:

  1. Samimi İskoçlar?? Allah Allah? :D Aksine adamlar en suratsız tiplerdir. Agızlardan iki kelime alamazsın. Tek istisna zaten nufusun % 80 i alkollü dolaştıgı için alkol oranları artınca şarlatanca sırıtırlar. İşte o zaman samimi olabilirler.. Kimse halkıma samimi değil diyemez.

    YanıtlaSil
  2. Başka gazeteler de bu haberi vermiş ama biraz çarpıtarak... Kız Türkler samimi değil demiyor. Bir karşılaştırma yapmış ve büyük ihtimalle ülkesine özlediği için böyle bir yorum yapmış...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...