Reklam

Twitter

 

3 Ekim 2012 Çarşamba

Hilbert: Beşiktaş hala İstanbul'un bir numaralı kulübü

Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Roberte Hilbert ülke basınına yine bir söyleşi vermiş. İstanbul'daki yaşam ve taraftarlarla ilişkisinin ağlırlı olarak yer aldığı söyleşide Hilbert taraftarların kendisine saygı duyduğunu ve iki yıllık süreçte artan bir popülerliğinin olduğunu açıklamış. Sokakta kendisine gösterilen ilgiden ve saygıdan mutlu olduğunu açıklayan oyuncu bazen bunun biraz yorucu olduğunu da söylemiş.

Beşiktaş taraftarlı olmanan şu günlerde kolay olmadığını belirtilen söyleşide Hilbert "Ben hala İstanbul'nun bir numaralı kulübü olduğunu savunuyorum. Biz uzun bir tarihe sahibiz.  Son iki yıldır pek başaralı olamadık ama bizim zor bir yolculuğumuz var. Beşiktaş bir molanın ortasında ama hala Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biridir" diye yorumlamış.

Hilbert'e Beşiktaş'ın aldığı ceza nedeniyle Avrupa'da olmamasıyla ilgili olarak ise "Ben Avrupa Ligi'nde dışlandımızda oyuncu olarak sinirlendim. Bu durum sinir bozucu çünkü biz geçen sezon çok ağır çalıştık bu durum için. Biz o kadar çok maç oynadık ki hangi haftada olduğumuzu bile hatırlamıyordum. Bunun ardından Avrupa'ya gidememek hem bize hem de taraftarlarımıza çok acı verdi" dedi.

1 yorum:

  1. heralde bizi kimse yıkamaz tarihini hatırla ve yeniden doğ Beşiktaşım!!!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...