Reklam

Twitter

 

19 Ekim 2012 Cuma

Coritiba sen nasıl bır takımsın!


Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan Alex artık eski yuvası Coritiba'da. Dün  Coritiba'nın sitesinde Alex ile ilgili ne gibi bilgiler var diye her girdiğimizde bizi şaşırtan işleri gördük. En çok şaşırdığımızda işte şu yukarıda yer alan ve Coritiba'nın açılışında yer alan Alex'in Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili videosu..

Türkiye'de hangi kulüp kalkıp resmi sitesinden hem kendi logosun hem de Fenerbahçe logosunu koyup "Bu andan itibaren kalbimide bir parça sarı ve lacivert renk taşıyoruz" diye bir yazı koyar.

Türkiye'de hangi kulüp bir takımın efsane oyuncusunu transfer ederken durmadan karşı takımı öven demeçlerae yer verir…

Türkiye de hangi kulüp twitter ve Facebook üzerinden transferin gerçekleştiği sırada "Fenerbahçe ve Coritiba kardeştir" diye mesaj atar.

Hadi hepsini geçtik Türkiye'de hangi kulüp resmi sitesinin açılışında oyuncusunun Fenerbahçe ile ilgili güzel sözlerinin videosunu koyar.

Türkiye kulüpleri geçtim hangi taraftar bunlar olurken takımına destek olur?

Şu olaya tersten bakalım
Fenerbahçe Alex'i transfer etti ve Coritiba'nın logosunu koyup artık kalbimizin bir parçası yeşil-beyaz desin hemen birileri çıkıp "Bizim kalbimizde sarı-lacivertten başka renk yoktur" diyerek yöneticilere twitter üzerinden saldırmaya başlar…

Ya da düşünün yöneticiniz ve yeni transferiniz durmadan Coritiba'nın büyüklüğünden bahsedip durursa taraftar "Çok büyükse orada kalsaydı" diyerek siler atardı…

Düşünün Fenerbahçe'nin açılış sitesinde Alex'in videosu olacak ve Coritiba'yı övüp duracak…

Ya da düşünmeyin biz de daha o futbol kültürü yok…

İbrahim Savaş SARIDAĞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...