Reklam

Twitter

 

27 Eylül 2012 Perşembe

Quaresma'yı bir tek Beşiktaş istemiyor!


Beşiktaş'ın Portekiz'li yıldız oyuncu Ricardo Quaresma ile bugün bir araya gelip sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edileceği haberleri basınımızda epey geniş bir şekilde yer aldı. Avrupa basınında ise yıldız oyuncunun devre arasında transfer olacağı pek çok takımın yer aldığı haberler bulunuyor.

Avrupa basınındaki haberleri okuyunca yıldız oyuncuyu bir tek Beşiktaş'ın istemediğini anladık. Quaresma'yı kimler istemiyor ki…
İşte Avrupa basına göre devre arasında oyuncunun gideceği takımların listesi:

İngiltere: Geçtiğimiz günlerde Ada takımlarından Liverpool'un istediği haberlerine ek olarak bugün West Ham United takımı eklendi.

Fransa: Portekiz'li oyuncu için sezon sonunu bekleyen Marsilya ve Lyon ekipleri Beşiktaş'ın devre arasında bonservisiyle satacağını düşündüğü oyuncu için transferi bitirmek için kolları sıvadığı ülke basınında yazılmış.

İspanya: 28 yaşındaki oyuncuya talip olan ekipler Sevilla ve Arap sermayesinin gelmesiyle birlikte flaş transferlere imza atan Malaga.

Almanya: Ricardo Querasma'ya talip olan Alman ekibi ise Hamburg.

Rusya: Q7 her ne kadar bu ülke için "çok soğuk gitmem" diye bir demeç verdiği iddia edilsede Rus ekiplerinden Spartak Moskova talip olmaya devam ediyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...