Reklam

Twitter

 

28 Eylül 2012 Cuma

Beşiktaş'da Bastos ismi nereden çıktı?


Transfer dönemi sona erince bir umut belki şu hergün çıkan transfer haberleri biraz azalır dedik ama nafile. Ne bizim basınımız ne de dış basın durmak bilmiyor. Daha takımlar 2 maç yapmadan eksik noktalar tespit edilip hemen transfer çalışmaları başlamış. Kimi hala Galatasaray'a Kaka'yı getirmeye çalışırken kimi de Beşiktaş'a Bastos'u getirmeye çalışıyor.

Lyon'da forma giyen Michel Bastos'un Beşiktaş'a transfer haberi süper. Klasik hikaye şöyle gelişir$ büyük takımlarımızdan biri oyuncuyu transfer etmek için menajeriyle görüşür. Arkadaş oyuncusu yerine size şunu getirtelim diye konuşur ve oyuncu birden o büyük takımımıza gelir. Burada transfer edilmek istenilen asıl adam Orduspor'dan kadro dışı bırakılan Gosso. Menajeri olan Fischer (Nedense haberde durmadan bayan menajer diye vurgu yapılıp duruluyor) takımda kadro dışı kalan oyuncusu için geldiği görüşmede Lyon'da forma giyen Michel Bastos'u önerir. Haberin devamında Beşiktaş'ın bu teklif üzerine oyuncuyu araştırmaya başladığı yer alıyor.

Üşenmedik biz de Fransız basınında araştırdık. İlk gözümüze çarpan Fransız basınıda Türk meslektaşlarını kaynak göstererek Beşiktaş'ın oyuncuyu ara transferde kadrosuna katmak istediği haberleriydi. Batos'un Lyon'daki durumuna gelecek olursak. Transfer döneminde Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain Michel Bastos'u kadrosuna katmak için uğraşmış. Lyon'dan ayrılmak istemeyen 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sene çıktığı 3 gol atarak iyi bir başlangıç yapmış. Fransa liginde oynanan 6 maçın 4 tanesinde forma giyerken  2 maçta ilk 11'de başlamış. Sezona iyi bir başlangıç yapan Brezilya'lı oyuncunun sözleşmesi bu sene sona eriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...