Reklam

Twitter

 

29 Ağustos 2012 Çarşamba

VİDEO: Tottenham'dan zekice forma tanıtımı...


Son zamanlarda Avrupa'nın büyük kulüplerinin gelirlerini artırmak amacıyla Uzak Doğu'da veya ABD'de kamp yapmalarına sıkça rastlıyorduk. Buradaki kamplar sayesinde büyük kulüpler hem formalarını satıyor hem de ekstra gelir elde edebiliyorlardı. Ancak İngiltere'nin köklü kulüplerinden Tottenham ilginç bir forma tanıtımı projesine soyunarak gelerlerini arttırmayı hedefliyor.

Tottenham EA Sports'un yakın bir süre zarfında piyasaya sunacağı FIFA 13 oyunu kullanarak kendi formasının tanıtımını yaptı.  'Zırh' konseptiyle hazırlanan formada, siyah ve grinin yanısıra  3. renk olarak sarı tercih edilmiş. Üreticiler, formayı ultra hafif, denge sağlamaya, nefes almaya yardımcı ve hareket etmeyi kolaylaştırıcı bir yapıda tasarlamışlar.

White Hart Lane Stadyumu'nun simülasyonunda sahaya çıkan Tottenham'lı oyuncular, yeni parçalı formaları ile yeteneklerini sergiliyorlar.

Tanıtım, Tottenham’ın Gareth Bale, Jermain Defoe, Emmanuel Adebayor ve Brad Friedel gibi yıldızlarını ön plana çıkarıyor. Manchester City’e karşı yapılan sanal müsabaka, Jermain Defoe’nin 25 metreden yolladığı füzenin Joe Hart’ı avlamasıyla son buluyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...