Reklam

Twitter

 

26 Temmuz 2012 Perşembe

ŞOK: Java Kupası Galatasaray'ın başına dert oluyor


Endonezya'da düzenlenmesi beklenen Java Kupası'nın misafirleri arasında Galatasaray ve Everton yer alıyordu. Bu iki ekibin yer aldığı turnuvada ayrıca Endonezya Ligi Karması ile Malazye Ligi Karması'da diğer takımlardı. Ne olduğu tam anlaşılmadan ilk önce Everton takımı ardından da Galatasaray takımı turnuvadan çekildi. Özellikle Galatasaray'ın uçak buladığı için gidemedim mazereti bize pek inandırıcı gelmedi.

Endonezye cephesi ise bu gelişmelere epey tepki göstermiş. Turnuvayı temsil eden avukat düzenlediği basın toplantısında uğradıkları zararları takımların ödemesi gerektiğini açıklamış. Avukat Patrick Mbyaya "Biz Everton'a gerekli disiplin yaptırımlarının uygulanması için İngiltere Futbol Federasyonu ile irtibata geçtik. Onlara yaptığımız geri ödemeleri ve zararı ödemezler ise olayı Tahkim Mahkemesi'ne götüreceğiz. Bu uygulamaların aynısı Galatasaray içinde yapılacaktır" dedi.

Özellikle Everton kulubünün Federasyon aracılığıyla gönderdiği mektubu kendilerine yapılmış bir saygısızlık olarak gören yetkililer duruma epey öfkeliler.

Anlaşılan basınımızda Galatasaray'ın uçak bulamadığı için Endoneza'ya gitmedi haberlerinin arkasında farklı olaylar var. Bakalım bu açıklamaların ardından Galatasaray cephesinden olayla ilgili daha detaylı bir açıklama gelecek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...