Reklam

Twitter

 

30 Eylül 2011 Cuma

Carlos: Hiddink ya da Capello Anzhi'nin başına geçecek


Anzhi takımında Gadzhiyev'in görevi bırakmasından sonra oyuncu hoca olarak göreve başlayan Roberto Carlos Radyo Marca'ya verdiği söyleşide "Ben antrenör-oyuncu değilim Ben sadece yardım olmak için bu görevi kabul ettim. Başkan benden bir iyilik istedi bakalım bundan sonra ne olacak hep beraber göreceğiz dedi.

Geçici olarak Anzhi Makhachkala menajeri olduğunu açıklayan Roberto Carlos, kulübün kısa süre içinde Kerimov'un listesinde Fabio Capello ve Guus Hiddink isimlerinin yer aldığını ve bu iki isimden birini takımın başına getirmeyi planladığını açıkladı. Carlos bu iki isimden biri olmaması durumunda  Luxemburgo ve Luis Felipe Scolari isimlerininde listede yer aldığnı açıkladı.

Brezilya'lı oyuncu bir çok hocayla çalıştığını ama Fabio Capello ve Del Bosque kendisine bir çok şey kattıklarını açıklayarak kendisine rol modeli olarak bu iki hocayı örnek aldığını açıkladı. Carlos Radyo Marca'ya verdiği söyleşide kendisine Aragones sorulduğunda "Eğer Mallorca ile anlaşamaz ise kendisini buraya bekliyoruz" diyerek Fenerbahçe'deki eski hocasına lafınıda atmış oldu.

Bu arada İngiliz basınına verdiği demeçte ise Brezilya'yı oyuncu biz Frank Lampard, Steven Gerrard ve Robert Pires gibi isimler transfer etmek için görüşmelerimizin olacağını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...