Reklam

Twitter

 

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Bakırköyspor'lu Novak ABD'de olay adam olmuş…


1990 ile 1992 sezonları arasında Bakırköyspor formasıda giyen Polonyalı futbolcu Piotr Nowak  en son futbol yaşantısına ABD'de son verdi. 2004 yılından beri çeşitli takımlarda göre hocalık yapıyor. En çalıştırdığı Philadelphia Union takımından geçtiğimiz Haziran ayında görevine son verilmiş.

Sözleşmesi olmasına rağmen görevine son verilen Nowak'da kıdem tazminatı, kalan ödenmemiş ücretleri ve sözleşmesinin geri kalan yıllarının parasını almak için federal mahkemeye gitmiş. Amerikan Philly.com sitesi Nowak'ın takımın başından neden gönderildiği hakkında bir mektup ele geçirmiş. Mektupta yer alan bazı yerlere bakınca yok artık  dedik. Mektubun içeriğine bakınca takım idmanları Nazi kampına dönmüş diyorsunuz. İşte o mektubdan bir kaç önemli yer…

Nowak maç sırasında hem oyuncularla hem de yetkililerle fiziksel çatışmalara varan kavgalara girişmiş. Oyuncuların kendi dernekleriyle irtibatlarını engellemiş ve onları takımdan uzaklaştırma tehdidi atında bulunacak davranışlar sergilemiş.

Polonyalı teknik direktör sakat oyuncuların sağlık ekibinin uyarısına rağmen çok sıcak havalarda idmanlara çıkarmamış. Bu nedenle oyuncuların sağılığını ve güvenliğini tehlikeye atmış. Oyuncuların sakatlıklarını kendilerinden sakladığı ve tedavi olması gereken bir atmosferi hazırlamadığıyla suçlanmış.

Bunun haricinde takım oyuncuları haricinde kulübün çalışanlarına düşmanca bir bir tavır sergilediği hatta bunu sözlü ve fiziksel boyutlara vardırdığı mektup da yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...