Reklam

Twitter

 

29 Mayıs 2012 Salı

Günün Bombası: Ronaldo'nun asıldığı kızın sevgilisi kendini nehirde bulursa!


Bu bomba iddia Portekiz'da yayın yapan Nova Gente dergisine ait. Olay magazin basınına bomba gibi düşmüş. Model Irina Shayk ile ilişkisi olan Ronaldo'nun milli takım kampı öncesi çıktığı kısa tatil için ülkesine gitmiş. Arkadaşları ve kardeşiyle gittiği gece kulübü Urban Beach'de Carolina Fernandes adlı modeli görünce hemen kardeşini göndermiş ve telefonunu istemiş. Bu duruma bozulan güzel model kardeşini terslemiş ve geri göndermiş. Durumu kabullenmeyen yıldız oyuncu bu sefer kendi gidip tanışmak istemiş ve yine aynı cevabı alıp uzaklaşmış.

Gece boyunca arkadaşlarıyla eğlenen  Ronaldo saat sabah 4 gibi mekandan ayrılmaya karar vermişler. Model Fernandes bu yaşadığı olayı mekana sonradan gelen sevgilisi model Gonçalo Viriato Teixeira anlatmış. Duruma epel sinirlenen model soluğu Lamborghini'sine binen Ronaldo'nun yanında almış. Aralarında tartışma çıkan ikilinin kavgasına arkadaşlarda katılınca Manken arkadaşımız kendini bir anda nehirde bulmuş.

Haberde Manken  Gonçalo Viriato Teixeira bu durum karşısında Ronaldo ve arkadaşlarından şikayetçi olduğu yazılmış. Bu haberden sonra Ronaldo Facebook sayfasından yalanlamış. Gerçek ise çok basitmiş: "Bayan Carolina Fernandez kendisiyle bir fotoğraf çektirmek istemiş"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...