Reklam

Twitter

 

25 Nisan 2012 Çarşamba

Marca, Cüneyt Çakır'a eyyamın allahını yapmış!


Tüm sitelerde Marca'dan Cüneyt Çakır'a 10 not aldığı haberleri yer alıyor. Çakır evet 10 numaralık maç yönetti ama Real Madrid'in cephesinden yayın yapan Marca'nın 10 vermesine şaşırmıştık. Neden şaşırdık çünkü Mourinho'nun yarı final yorumu Barcelona karşısında oynayan takım penaltı ve kırmızı kartı mutlaka görür mealindeydi. Doğru ya da yanlış bu kehanet tuttu :) Bunun ardından Marca'dan "Yine Barcelona'ya penaltı çalındı, rakip yine eksik oynadı" tarzında yorumlar beklerken nasıl olurda Cüneyt Çakır 10 alır diye düşündük. Kimileri Barcelona elendi ondan çok takılmadılar ve Çakır'a hakkettiği notu verdiler diye yorumlayabilir.

Marca'nın internet sitesinde yer alan yıldız tablosu
Oturmadık ve bu olayı araştırdık. Marca'nın sitesine girdik ve maç yazısında gerçektende Cüneyt Çakır'ın yorumuna övgüler yağdığını okuduk ve 10 not aldığını gördük. İçimize sinmedi bir de Marca'nın pdf halini bulup orada acaba ne yazmışlar diye baktık ve sonunda Marca'nın gerçek yüzünü ortaya çıkardık. Sayfalarında yer alan yıldızlarda Cüneyt Çakır'a 3 üzerinden 1 verdiklerini gördük. Neyse rahat bir nefes aldık Marca bildiğimiz Marca'ydı sadece internetteki arkadaş herhalde Türk'tü :)


Marca'nın gazetede yer alan yıldız tablosu

Bu arada diğer yabancı basında hakem kararları geniş yer bulmuş. Misal La Gazetta dello Sport Cüneyt Çakır 10 üzerinden 7 verirken yardımcılarına övgü yağdırmış.  Barcelona cephesinden yayın yapan gazetelerden Sport ise Çakır yönetimi için 'Harika performans yorumu yapmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...