Reklam

Twitter

 

19 Nisan 2012 Perşembe

Bebe'nin cezasının İngiliz basınına yansımaları


Geçtiğimiz hafta sonu ertelenen Galatasaray maçının ardından saat 5.30'a kadar dışarıda eğlenen Bebe, Sidnei ve Alves'e verilen kadro dışı cezası İngiliz basınında ilgisini çekmiş. Manchester United'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Bebe'nin ceza alması İngiliz basınında geniş yer bulmuş. Yaşanan süreci anlatan haberlerin ortak noktası Ferguson'un hayal kırıklığı yaratan transferi olması noktasında buluşmaları olmuş.

Tayfur Havutçu'nun Dail Mail'e verdiği demeçte cezanın süresi hakkında kesin bir şey söylemezken bu hafta idmanda gösterecekleri performansa göre karar vereceğini söylemiş. Havutçu gazeteye yaptığı açıklamada gece saat 2.30'tan sonra hiç bir futbolcunun dışarıda olmaması kuralının çiğnendiğini söylemiş. Genç hoca "Burası tatil için bir yer değil, Beşiktaş'lı oyuncular disiplinli ve kurallara uymak zorunda" dedi.

BBC Sport ise külüpten bir yetkiliyle dayandırarak yaptığı haberde "Bebe'nin bu cezasının Beşiktaş'taki geleceği hakkında bir karar değil. Bu konuyla ilgili sezon sonunda ne yapacağımaza karar vereceğiz" açıklamasını okuyucularıyla paylaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...