Reklam

Twitter

 

23 Şubat 2012 Perşembe

İşte Beşiktaş'ın on biri


UEFA Avrupa Ligi’nde Braga ile rövanş maçına çıkacak olan Beşiktaş, yavaş yavaş son hazırlıklarını tamamlıyor. Az önce yaptığım araştırmalar sonucunda Teknik Direktör Carlos Carvalhal saha süreceği on biri şekillendirdi. Portekizli teknik adam tıpkı ilk maçta olduğu gibi rakibinin karşısına yine şu on biri sürecek:

CENK – İBRAHİM, SIVOK, EGEMEN, TANJU – NECİP, ERNST, FERNANDES, SIMAO, VELİ – QUARESMA

Herkesin takılacağı nokta mutlaka kadronun yine forvetsiz olacağıdır. Şunu baştan belirtmek isterim ki bu kadro Braga’da sonuca ulaşmıştır ama asıl amacına ulaşamamıştır. Bu kadronun asıl amacı Ricardo Quaresma ile bulunabilecek erken bir golle rövanş maçının daha da sağlama alınmasıdır.
Carvalhal şanslı falan değil tamamen şansı kendisi yaratmıştır. Benim tahminim Portekizli hocanın ön görüleri doğru çıkarsa Beşiktaş bu akşam da galip gelecektir hatta fark bile olabilir diye düşünüyorum. Yeter ki Beşiktaş ilk yarım saatte basit hatalar yapmasın basit bir gol yemesin.

Carvalhal’ın sahaya sürdüğü on birin yanı sıra gecenin en önemli bir diğer unsuru ise Beşiktaş taraftarı olacaktır. Siyah – beyazlı tribünlerin yapacağı şov İnönü’den Portekiz’e kadar kendisini hissettirecektir. Beşiktaş’ın kadrosundan dolayı olmayabilir ama tribünlerden dolayı Braga’nın işi çok zor olacaktır.

Serdar SARIDAĞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...