Reklam

Twitter

 

29 Şubat 2012 Çarşamba

İbrahimoviç arkadaşının futbol kariyerini mi bitirdi?



İsveçli defans oyuncusu Daniel Majstorovic Hırvatistan ile yapılacak hazırlık maçının idmanında sol diz çapraz bağları yırtıldı. Zlatan İbrahimovic ile Anders Svensson arasında geçen sert mücadele sırasında kendini yerde bulan Svensson düştüğü sırada defans oyuncusu Majstorovic kötü bir yaraladı. İdman sonrasında sakatlık haberi tüm kampı olumsuz etkiledi. 34 yaşındaki oyuncunun bu sakatlık nedeniyle Celtic kariyerinin tehlikeye girmesinin yanı sıra Euro 2012'de forma giyemecek.
Oyuncu hakkında futbol kariyerinin sona erdiği şeklinde haberler yapılırken oyuncu "Avrupa Şampiyonasında yer alamamak gerçekten canımı zok acıtıyor ama bu sakatlık nedeniyle kariyerimden vazgeçmek istemiyorum. Şu an sadece en kısada uygun tedaviyi aldığıma emin olmak istiyorum. Takım arkadaşlarıma Avrupa Şampiyonasında başarılar dilerim" diye konuştu.

İsveç takımın patronu Erik Harmen ise oyuncunun yaralanmasıyla ilgili "Bu benim kariyerimde yaşadığım en hüzünlü idman oldu. Daniel durumu gerçekten bize çok acı verdi. Bu çok korkun bir andı ve kimse olanlardan dolayı suçlu değil" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...