Reklam

Twitter

 

28 Şubat 2012 Salı

Bir rulo attı stadın kapasitesi 5800 kişi düştü...



Geçtiğimiz Aralık ayında St. Pauli ile Eintracht Frankfurt arasında oynanan kupa maçında ev sahipi takım taraftarının sahaya rulo kağıt atması takımı adına pahalıya mal oldu. Spor mahkemesi olayla ilgili olarak St. Pauli takımının Karlsruher ile yapacağı maçta ayakta ayrılan 5800 kişilik yerin kullanılmaması kararı verdi.

25 bin kapasitesi bulunan Millerntor Stadının ayakta seyirci kapasitesi ise 5800 kişilik. Mahkeme işte bu ayakta gelecek olan seyircilerin maça alınmaması kararı verilmesinden  dolayı kulübün tam 63 bin euro zarara uğrayacağı belirtilmiş.

Mahkemede sahaya rulo atan lise son sınıf öğrencisi konuşurken hıçkırıklara boğularak ağlamış ve olayda yaralanmasına sebep olduğu Eintracht Frankfurt orta saha oyuncusu Pirmin Schwegler'den özür dilemiş.

Böyle olayları gördükçe bu yurt dışında futbolla ilgilenlerin işi bilmediği yönündeki kanaatlarımız artıyor. Bak bizimkileri bir küfere hop stat kapanıyor. Bir tabela yanlış yerdemi hoop  yapıştır para cezasını. Bu yabancılar ne yapıyor. Ayakta atılan kısım belirli bir grup onlar maç gelmesin diyerek ceza verdiklerini sanıyorlar... Allah size akıl fikir versin emii :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...