Reklam

Twitter

 

30 Ocak 2012 Pazartesi

'Günlerce kafeste tutulmuş kaplan Quaresma'nın gecesi'

Futbolda esen şike rüzgarı, yoğun maç trafiği ve olumsuz hava şartlarına rağmen, ligde tam 15 maçtır yenilmeme başarısını gösteren Beşiktaş, bu akşam Kayserispor karşısına çıkacak.

İnönü’de sürpriz bir şekilde sarı – kırmızılı takıma yenilen siyah – beyazlı ekip bu akşam o yenilginin telafisini sağlamaya çalışacak. Şu sıralar Kayseri’de kaldıkları otelde maç toplantısını yapan Teknik Direktör Carlos Carvalhal’ın bu akşam işi gerçekten zor. Fakat onun Gaziantepspor maçında attığı o müthiş depar Beşiktaş’ta her şeyi değiştirebilir daha bir takım daha bir agresif futbol seyredebiliriz. İnanın o sevinç yumağında olmak isteyen bir çok futbolcu, taraftar ve yönetici vardır. Maçı locadan seyreden Ricardo Quaresma’nın Pascal Nouma ile olan sevincini görmek lazımdı. Eminim Q7 de sahadaki o sevincin içerisinde olmayı çok isterdi ve erken gelmediğine ise eminim çok pişman olmuştur. 

İşte bu akşam Ricardo Quaresma’yı günlerce kafeste tutulmuş kaplan gibi hırslı ve agresif bir şekilde seyredebiliriz. Büyük bir sürpriz olmasa Q7 bugün sahada. Rakip takımın hocası onun tutmak için üç kişi görevlendirecektir. Maalesef Quaresma’nın oynayabileceği böylesine kritik bir maçta Almeida gibi bir forvetin eksikliği muhakkak görülecektir. Bana göre ileri uç için bu geceki en ideal isim Edu. Brezilyalı oyuncunun hırsı ve gücü bu zor maç için biçilmiş bir kaftan. İkinci yarıda oyuna alınacak bir Mustafa Pektemek takıma daha yararlı olur.

Kötü oynasa da açık verse de, şansı yanına almasını bilen Beşiktaş imkansız denilen maçları sürpriz bir şekilde kazanmıştır. Bu akşam Beşiktaş geriye düşse bile Kayserispor’u yenecek güçtedir. Çok güzel bir maç seyredeceğimize eminim.

Serdar SARIDAĞ
Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...