Reklam

Twitter

 

27 Aralık 2011 Salı

Anzi'den ters köşe...


Rus kulübü Anzhi Makhachkala yeni hocası Yuri Krasnozhan oldu. 5 yıllık bir sözleşme imzalanan Rus hoca görevi Roberto Carlos'dan devraldı.

Milyarder iş adamı Süleyman Kerimov sahibi olduğu kulüp için bir çok ünlü hocanın yanı sıra Hiddink ismi de geçiyordu. Hatta Hollanda'lı teknik direktör ile yarım sezonluk bir anlaşmanın yapıldığı söylentileri bile çıkmıştı.

48 yaşında olan Yuri Krasnozhan ile yapılan ilk söyleşi ise resmi siteden yayınlandı. Rus hoca "Sadece Rusya'da değil bütün dünya da popüler kulüplerden biri olan Anzi'nin başına bana güvenip getiren yönetime teşekkür etmek istiyorum. Takım tatilde olduğu için daha tanışamadık. 8 Ocak tarihinde bir araya geldiğimizde tanışacağız" diye konuştu.

Site'nin "Bir çok insan Roberto Carlos, Samuel Eto'o gibi yıldızların olduğu takımda sorunlar yaşabileciğinizi düşünüyor. Bu sorunlarla nasıl başa çıkmayı düşünüyorsunuz" sorusuna Krasnozhan şöyle cevap vermiş "Anzi sadece Carlos ve Eto'o'dan ibaret değil, Zhirkov, Boussoufa, Ahmedov, Dzsudzsak, Dağıstan ve Rusya milli takımında yer alan pek çok yetenekli oyuncular var. Ben onlarla başa çıkmayacağım biz bir takım olacağız" diye yanıtlamış. Ne diyelim haydi hayırlısı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...