Reklam

Twitter

 

25 Ekim 2011 Salı

Guti twitter'ı karıştırdı


Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti, İtalyan MotoGP pilotu Marco Simoncelli'nin ölümü nedeniyle twitter hesabından yayınladığı mesaj ortalığı karıştırdı. Yıldız oyuncu Guti'nin, twitter hesabına "Anneciğim, nasıl olur böyle bir şey, rahat uyu Limoncelli (sic), artık daha çok farkına vardım ki hayat iki günlük bir şey, ne iğrenç" şeklinde bir mesaj yazması, twitter'daki takipçileri tarafından Simoncelli yerine 'Limoncelli' (İtalyan limon likörü) diye yazmasının ardından, dalga geçtiği sanılarak tepki gösterildi.

Guti  da
ha sonra twitter'dan sadece S ve L harflerini yazarken bir hata yaptığını açıkladı. Beşiktaş'lı oyuncu bu sırada kendisine Katalanca gelen bir mesaja karşılık "Üzgünüm, bu lehçeyi veya dili anlamıyorum, Polonyalı mısın?" diye yazması da bu sefer Katalanlar'ın tepkisine neden oldu.

İspanya'da Katalanları küçümsemek amacıyla kullanılan 'Polonyalılar' sözü epey tepki çekince bu sefer "Polonyalı olduğunu düşündüm. Üzerine alınan Katalanlar için üzgünüm, ne Katalanlara ne de onların diline karşıyım ama anlamıyorum. Barış ve aşk'' özür dilledi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...