Reklam

Twitter

 

24 Ekim 2011 Pazartesi

Carvalhal: İyi bir takıma karşı güzel bir galibiyet aldık.


Carlos Carvalhal maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu. Portekiz'Li hoca "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bununla beraber iyi bir avantaj yakaladık. Maçın bütün anlarında kontrol elimizdeydi. Bir golden fazlasını atmak için şansımız da vardı ancak farkı arttırmayı başaramadık. İyi bir takıma karşı güzel bir galibiyet aldık. Böyle zorlu bir deplasmanda olması daha da büyük bir anlam ifade ediyor" dedi.

Carvalhal'e kaleci Cenk'in kurtarışyarıyla ilgili soruya ise "Ben her zamanki gibi tek tek oyuncularım hakkında konuşmak istemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim, Kayseri yenilgisinden sonra Kiev'de bir takım olgusu yakaladık. Bugün onun devamı geldi ve galibiyet aldık. Önemli olan bütün oyuncularımızın takım için mücadele etmesiydi" diye konuştu.


Hoca perşembe günü oynanacak derbi için ise "Öncelikle bizden daha fazla dinlenen bir takımla mücadele edeceğiz. Ben de bütün oyuncularımı bu akşamki performanslarına, dinlenme durumlarına göre değerlendireceğim. Çünkü bazı oyuncular diğerlerinden daha çabuk dinlenip, kendilerine gelebiliyorlar. Ama en önemlisi derbide 3 puanı kazanmak istiyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...