Reklam

Twitter

 

21 Eylül 2011 Çarşamba

El Mundo: Arda herkese lazım


Atletico Madrid'de yeni transfer edilen futbolculardan Falcao, Arda ve Diego takıma çabuk uyum sağlayıp, ilk 11'deki yerlerini garanti ederken, İspanyollar'ı en çok Arda'nın performansı şaşırtmış gibi gözüküyor.

Atletico Madrid'in bu akşam Sporting'e karşı oynayacağı maçta hafif sakatlığı nedeniyle Barcelona maçına saklanan Diego'nun yerine bu maçta takımın beyni olarak Arda olacağı belirtilmiş.

İşte İspanyol basınından Arda haberleri

El Mundo: La Liga'ya yeni başlamış olsa da Herkese Arda gibi oyuncu lazım diyerek oyuncumuzdan övgüyle bahsetti. Gazete Arda'nın Atletico'nun en fazla asist yapan futbolcusu olduğunu ve şimdiye kadar oynadığı maçlarda verdiği toplam 142 pastan 117'sinin iyi pas olduğu ve yüzde 82 gibi yüksek bir pas oranında oynadığı belirtildi. Arda'nın La Liga'da ilk defa 11'de sahaya çıktığı Racing maçında atılan 4 golün 3'üne katılmış olması da buna örnek gösterilerek "ayakları ile beynini birleştirebilen bir futbolcu olduğu" yakıştırması yapıldı.


AS: Şimdiye kadar mükemmel bir izlenim yaratan Arda, yaratıcılık rolünü üstlenmek için tam kapasiteye sahip. Nerede oynarsa oynasın Arda'nın oyuna katılımı kesin.

Marca: Atletico'da Falcao, Arda veya Reyes'in çok formda olduğunu belirterek, Türk futbolcudan "mükemmel bir asistçi" diye bahsetti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...