Reklam

Twitter

 

25 Eylül 2011 Pazar

Carvalhal Federasyona salladı


Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Medical Park Antalyaspor ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği programa tepki gösterdi. Carvalhal "Hem Türkiye'de, hem Avrupa'da mücadele etmemize rağmen ligdeki en kısa zamanda maç oynayan belki de biziz. İki günlük ara çok az. Bursaspor da bizimle aynı gün oynadı. Büyük sıkıntılar yaşadılar"  açıklamasında bulundu.

Medical Park Antalyaspor maçını kritik olarak gördüğünü açıklayan Portekizli hoca"İlk önce bahsettiğim olaydan ötürü kritikti. Antalyaspor Türk futbolunun genel yapısından farklı bir takım. Çok topla oynamak isteyen, sahada var olmayı arzulayan bir takım. İyi organize olan bir ekip. Zor bir takım'' diye konuştu.

Carvalhal "İlk golümüzü bulmadan önce de pozisyona girdik. Golü bulduktan sonra maçı koparmak için pozisyonumuz oldu. İkinci yarı farklıydı. Rakip daha fazla topla oynadı. Pozisyon buldular. Cenk bugün iyi oynadı. Başarılı performans gösterdi. İkinci yarıda bulduğumuz kontra ataklarla rakibe yakın pozisyonlara girdik. Çok zor bir galibiyet aldık. Kritik saydığım maçı kazanmak beni çok mutlu etti."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...