Reklam

Twitter

 

27 Ağustos 2011 Cumartesi

TFF: UEFA'dan müfettiş talebimiz olmamıştır


Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'dan ülkemize disiplin müfettişi gönderilmesini talep ettiği iddiası tamamen gerçek dışı ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yöneliktir.


22 Ağustos'ta Türkiye'ye gelen UEFA temsilcisi tamamen UEFA'nın insiyatifi gelmiş ve tüm görüşmelerini bu çerçevede gerçekleştirmiştir.

TFF olarak bu konudaki iddia sahiplerini iddialarını ispat etmeye davet ediyoruz.

TFF Fenerbahçe'nin UEFA'ya Trabzon ile ilgili bilgi verilmedi suçlamasına da yanıt verdi:

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde 26 Ağustos tarihinde yapılan açıklamada, şike soruşturması çerçevesinde TFF ile UEFA arasında yapılan yazışmalarda sadece Fenerbahçe Spor Kulübü hakkındaki bilgilerin iletildiği, diğer kulüp ve kişilerle özellikle de Trabzonspor Kulübü ile ilgili bilgilerin UEFA'ya iletilmediği iddia edilmiştir.

Bu iddia tamamen gerçek dışıdır. Türkiye Futbol Federasyonu, kamuoyunda şike soruşturması olarak bilinen soruşturma kapsamında UEFA ile yapılan yazışmalarda, 3 Temmuz tarihinden bugüne kadar yaşanan olayları tüm berraklığı ve çıplaklığı ile tamamen tarafsız bir şekilde UEFA ve FIFA yetkilileriyle paylaşmıştır.

Her 2 kurum ile yapılan yazışmaların tamamını ekte yayınlayarak, her zamanki şeffaf ve adil tutumumuzu kamuoyuna gösterdiğimizi belirtiriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...