Reklam

Twitter

 

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Beşiktaş'a degil Guti'ye gelmiş


Bugün Alania ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşması için Rusya'ya giden Beşiktaş'ı sadece bir kişi karşıladı. Gelen kişinin bir rus olduğu ve Guti için geldiği ortaya çıktı. Rus taraftar İspanyol oyuncuya ait resimleri imzalattı.

Carlos Carvalhal uçuktan iner inmez direk otobüse gidip kağıt kalemi çıkartarak yarın çıkacak kadroyu yazmaya başladı. Hoca 11 çıkardıktan sonra bazı isimleri karalayıp bir süre düşündükten sonra yeni isimler yazdı.

Carvalhal basın toplantısına Guti ile birlikte katıldı. Portekizli hoca "90 dakika daha var. Konsantre olup hazır şekilde maça çıkacağız. Maçın sonunda kendi düşüncelerimiz olan UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz. Alania'ya duyduğumuz saygıdan da ödün vermeyeceğiz" dedi.

Basın toplantısında konuşan Guti ise  "Son 10 dakikada avantajları değerlendirdik. Sonuca ulaştık. Bugün buraya geldik. Onların evinde oynayacağız. Rakibe saygı duyuyoruz. Kendi sahalarında olacağı için kazanmak adına bütün güçlerini ortaya koyacaklar. İyi skorla kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
Basın toplantısında Rus futbolseverlerin de kendisini merakla beklemesi konusundaki soruyu ise: Burada olmaktan mutluyuz. Geldiğimiz andan itibaren iyi karşıladılar. Yardımcı oldular. Yardım etme çabası içindeler. İnsanların beni tanıması bugüne kadar geçirdiğim futbol hayatımın sonucu, hoş bir şey” dedi.

1 yorum:

  1. fenev haberleri sonrası okuyunca resmen gülmekten geberdim. guti, güzelim, tek başına takımsın cidden :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...