Reklam

Twitter

 

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Melo Avrupa'da en çok konuşulan transferler listesinde



Şili'li terra sitesi Avrupa'da en çok konuşulan 10 transferi sıralamış. Galatasaray'a transfer olan Brezilya'lı Felipe Melo ise en çok konuşulan 9. transfer olarak sıralamada yer bulmuş. Listenin zirvesinde ise transfer döneminde herkesi peşinden koşturan Segio Aguero yer alıyor. Liste Şili'li bir site yapınca biraz Güney Amerika'lı olmuş.


İşte sıralama:

1. Kun Aguero: Arjantin golcü bu sezon İtalya, İspanya ve İngiltere Ligi'nden aldığı tekliflerle en gözde isimler arasındaydı. Atletico Madrid'li oyuncu en sonunda 45 milyon euro'ya Manchester City 5 yıllık imza attı.

2. Javier Pastor: Palermo'nun Arjantinli orta saha oyuncusu İtalyan'da çok talibi olmasına rağmen Paris Saint Germain imza attı. 5 yıllık anlaşmaya imza atan oyuncunun bonservis bedeli 43 milyon euro. Pastor ise yıllık 4.5 milyon euro alacak

3. Salvatore Sirigu: Bir başka Palermo'lu oyuncu yine Paris Saint Germain imza atması en çok konuşulan transferler arasında yer aldı. Geleceğin en önemli yıldızları arasında gösterilen 22 yaşındaki İtalyan kaleci Salvatore yıllık 3 milyon euro alacak.

4. Mohamed Sissoko: Mali orta saha oyuncusu nereye gideceği en çok merak edilen oyuncular arasındaydı ve adından çok sık söz ettirdi. Bu yılın en çok para harcayan takımlarından biri olan  Paris Saint Germain'e 4 yıllık imza attı.

5. Santi Cazorla: Bu senenin diğer bir bonkör takımı olan İspanyol Malaga Cazorla'yı transfer ederek en çok konuşulan transferlerden birine imza attı. Villarreal bu transferden 20 milyon euro para aldı.

6. German Lux: Arjantinli kaleci küme düşen Deportivo La Coruna imza attarak adından bu transfer döneminde çok söz ettirdi.

7. Felipe Caicedo: Bir ara Fenerbahçe ve Trabzonspor için oyuncu Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına transfer oldu.

8. Gabriel Heinze: Arjantin'in en önemli defans oyuncularından bir olan Heinze Marsilya ile sözleşmesi sona erince Roma ile anlaşma imzaladı.

9. Felipe Melo: Brezilya'ya geri dönecek diye beklenirken birden Avrupa'dan bir çok takımdan transfer teklifleri alması ve ardından Galatasaray'a transfer olması ile dünya basınında epey ses getirdi. Hala da konuşulmaya devam ediliyor.

10. David Suazo: 1999 yılından 2007 yılına kadar oynanan Cagliari forması giyen Honduraslı forvet Arriba del Inter'e transfer oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...