Reklam

Twitter

 

29 Temmuz 2011 Cuma

Hocasız Beşiktaş ne yapar?


Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ'a Kartal'ın hocasız yola devam etme kararıyla ilgili bir söyleşi gerçekleştirdik.
 Beşiktaş yönetimi neden yeni bir teknik adam transfer etmiyor?
Çünkü Başkan Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyeleri, şike iddiaları nedeniyle Metris Cezaevi’nde yatan Tayfur Havutçu ve Serdal Adali ile Ahmet Ateş’in suçsuz olduklarına inanıyor. Mahkeme sonuçlana kadar kimsenin suçlanamayacağını düşünen Beşiktaş yönetiminin bu nedenle Tayfur Havutçu’nun sözleşmesini feshetmeyerek, yola yardımcılarıyla devam etme kararı alacak.

Teknik adamsız bir Beşiktaş başarılı olabilir mi?
Teknik adamlı bir Beşiktaş’ın başarılı olma garantisi bulunmadığı gibi teknik adamsız bir Beşiktaş’ın başarılı olma garantisi elbette yoktur. Ama hocaları içeride olan bir takım için yaşanan bütün bu olumsuzluklar futbolcuları daha da motive edebilir. Yönetimin yeni teknik adam getirmeme kararı da futbolcular üzerinde olumlu etki yapabilir. Futbolcuların bundan sonra oynayacakları her maçı Tayfur hoca ve diğer içeride yatan Beşiktaşlılar için oynayacaklarına inanıyorum.

Teknik adam almayacak olan yönetim başka transfer yapar mı ?Şu an Beşiktaş için en önemli sorun TFF’nin siyah – beyazlı kulüple ilgili alacağı karardır. Önümüzdeki günlerde durumu netleşecek olan Beşiktaş’ta yönetim de transferde buna göre hareket edecektir. Takıma bir üçüncü kaleci arayışları vardı ama şike operasyonları nedeniyle bu transfer şimdilik rafa kalktı.

Başlarında bir teknik adam olmayan futbolcular takıma yararlı olabilir mi?
Başlarında teknik direktör olmayan Beşiktaş’ın başındaki en önemli isim hiç şüphesiz Başkan Yıldırım Demirören’dir. Başkanın yanı sıra futbol komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, İdari Menajer Tuncay Yanık ile Rolan Koch, Kaan Dobra ve Zafer Öğer’den oluşan teknik heyet, takımın her şeyiyle yakından ilgileniyor ve ilgilenmeye devam edecektir. Bu durumda futbolcuların kendilerini salıvermesi pek mümkün değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...