Reklam

Twitter

 

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Juventus'lu taraftarların %73.5'i Lugano'yu evet dedi


Juventus'un Fenerbahçe'li Diego Lugano'ya talip olduğuyla ilgili İtalyan basınında çıkan haberleri iki gündür paylaşıyoruz. Bugün İtalyan basınında transferin perde arkasından bilgiler verilmiş. Juventus'un yeni teknik direktörü Antonio Conte Diego Lugano'ya hayran olduğu yönünde haberler yer alıyor. 

Copa America öncesi Lugano'nun isminin Juventus'un gündemine geldiği ama Conte'nin Lugano hakkındaki soru işaretlerinin Urugay'ın maçlarını seyrettikten sonra tamamen ortadan kalktığı söyleniyor. Juventus'un hocası yönetime Lugano transferinin mutlaka gerçekleşmesi istediği belirtmiş. Diego Lugano'nun sözleşmesinde yer alan 3 milyon euro'ya serbest kalır maddesi ise Juventus'u bu transfer görüşmelerinde en mutlu eden olay gibi.

Bu arada Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesinin internet sitesinde yer alan ankette, okuyuculara "Diego Lugano, Juventus için doğru bir transfer olur mu?'' şeklinde bir soru yönetildi. Ankete şu ana kadar katılan 1179 kişiye ulaşırken verilen yanıtlarda taraftarların 73,5'i Evet derken, yüzde 26,5'i Hayır dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...