Reklam

Twitter

 

24 Temmuz 2011 Pazar

101 Seksi Futbolcu Eşi ve Sevgilisi


Bleacherreport.com sitesi '101 Seksi Futbolcu eşi ve kız arkadaşı' listesi hazırlamış. Dünya futbolunun önde gelen isimlerinin özel hayatları incelenerek hazırlanmış listenin tepesinde tanıdık bir isim yer alıyor.


Beşiktaş'ın göndermek için çabaladığı Matteo Ferrari'nin bir ayrılıp bir barıştığı Aida Yespica 1. seçilmiş. Hatta son dedikodulara göre Yespica Real Madrid'li Mesut Özil ile bir ilişki yaşadığı yönünde. Venezuelalı güzellik kraliçesi olan Yespica bu ünvanı hak ettiği kesin. Listede bir başka ilgi çeken nokta ise en çok ismi güzellerle anılanın Cristiano Ronaldo olması. '101 Seksi Futbolcu eşi ve kız arkadaşı' listesinde tanudık isimler Sadece Ferrari'den ibaret değil.

 43. Edita Hortova /Milan Baros
Milan Baros'un eski kız arkadaşı Edita Hortova listenin 43 sırasında yer aldı. Miss Europe 2005 ve 2005 Turizm Kraliçe olan Hortova Çek golcü ile bir süre ilişki yaşadı.

50. Sheree Murphy/Harry Kewell
İngiliz aktris Galatasaray'dan bu sezon ayrılan Harry Kewell'ın eşi. Bir çok TV dizisinde oynayan oyuncu gçen günlerde 4. çocuklarını beklediklerini duyurdu.

92. Adaeze Yobo / Joseph Yobo
Nijerya'da eski güzellik kraliçesi Adaeze Yobo Fenerbahçe'nin tekrar kadrosuna katmak istediği Yobo'nun eşi.  SK Aynı zamanda eski futbolcu John Fashanu üvey kızı olan Adaeze eşsiz bir güzelliğe sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...