Reklam

Twitter

 

29 Haziran 2011 Çarşamba

River Plate taraftarı: Git buradan Passarella


River Plate'te sular durulmuyor. Küme düşmenin sorumlusu olarak taraftar hesabı Passarella'ya kesti. Şehrin her tarafından 'Git buradan Passarella' afişleri asan taraftarlar  kızgınlığı yerel yönetimi korkutuyor.
Başkan Passarella'nın evinde isi güvenlik güçleri konuşlanmış durumda. Holiganların maç sonrası şehri altüst etmesinden dolayı maddi hasar epey yüksek. Bütün bunlar yaşanırken kulüp Başkanı Daniel Alberto Passarella küme düşmenin sorumlusu olarak eski başkan Aguilar'ı işaret etti.


Passarella, "Beceriksiz, kibirli, otoriter bir başkan olarak yarın her şeyi bırakıp gidebilirim ama asla bir hırsız olarak değil. Kulüp yönetimini devraldığımız zaman zaten direkt küme düşüyorduk" diyerek Aguilar'ı suçladı. 2009 yılının Aralık ayından bu yana River Plate'in başkanı olan Passarella kulübün küme düşmesini engellemek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyleyerek, istifa etmeyi düşünmediğini açıkladı. Bakalım Passarella Buenos Aires sokaklarının her yanına donatılmış afişlerle başlayan taraftar eylemine ne kadar dayanabilicek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...