Reklam

Twitter

 

8 Haziran 2011 Çarşamba

Transfer Günlüğü

Spor Toto Süper ligde transfer hız kesmiyor... Buyrun dün hangi takım, kimle anlaşmış

Trabzonspor'da çifte imza
Trabzonspor, Bursaspor'dan ayrılan Eren Albayrak ve bonservisini Bucaspor'dan aldığı Sercan Kaya ile resmi sözleşme yaptı. Eren Albayrak ve Sercan Kaya, kendilerini 5'er yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar. Eren Albayrak 'Trabzonspor forması altında 5 yıl boyunca takımıma hizmet edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Buraya şampiyonluklar yaşamaya geldim. En iyi şekilde hep beraber inşallah başarılı oluruz'' ifadelerini kullandı.Serkan Kaya ise ''Binlerce insanın hayal ettiği, düşlerini kurduğu bir formayı giyeceğiz. Tüm gücümüzü vereceğiz. Bize güvenenleri inşallah mahcup etmeyeceğiz'' dedi.




Bursaspor İbrahim Öztürk ve Kirita ile yeniden
Bursaspor, iç transferde İbrahim Öztürk ve Stelian Giani Kirita ile sözleşme yeniledi. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, İbrahim Öztürk ile 2, Kirita'yla da 1 yıllığına yeniden anlaşıldığı belirtildi. 


Orkun Uşak Karabükspor'da
Kardemir Karabükspor'un, Konyaspor'un kalecisi Orkun Uşak ile sözleşme imzaladığı bildirildi. Kulüp menajeri Seyit İçgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, iç ve dış transferlere başladıklarını ve bugün 31 yaşındaki kaleci Orkun ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Orkun da Kardemir Karabükspor'un, Süper Lig'e yeni çıkmasına rağmen adından çok söz ettirdiğini ve başarılı olduğunu, kendisinin de buna katkıda bulunmak için elinden geleceğini yapacağını kaydetti.


Orduspor Youla ve Saso Fornenzzi'yi aldı
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'un Souleymane Youla ve Saso Fornenzzi'yı kadrosuna kattı. İlk transferi kaleciden yana kullanan ekip Avusturya 1. lig takımlarından FC Wiener'in 1.91 boyundaki kaleci Saso Fornenzzi ile 3 yıllığına anlaşma sağladığını duyurdu. İkinci isim ise ligimizin yabancısı olmayan Souleymane Youla oldu.



Mersin Yahia ve Hakan Arıkan'la anlaştı
Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu, prensipte anlaştığı Tunus asıllı Wissem Ben Yahia ile sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Yahia ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Mersin İdmanyurdu, bugün ayrıca, Beşiktaşlı kaleci Hakan Arıkan'la da 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...