Reklam

Twitter

 

30 Haziran 2011 Perşembe

Sol kanat yeni 'Deli'sini buldu

Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ'dan idman günlüğü


Yeni sezon hazırlıklarının dördüncü gününde, ilk kez basının çıplak gözle izlediği çift kale ve yarım saha maçlarda, göze bariz bir şekilde çarpan tek oyuncu Tanju Kayhan oldu.

Rapid Wien’de forma giydiği geçen sezon Porto ile oynadıkları maçta Hulk’u canından bezirden Tanju, sol kanattaki tek isim olan İsmail’in tahtını sallayacak gibi. Yıllardır İbrahim Üzülmez'in yerine sol kanada alternatif arayan Beşiktaş belki erken olacak ama aradığı ismi bulmuş gibi. Bu sabahki idmanda yapılan mini turnuvalarda toplam 5 tane gol atan Tanju, yeni sezonda İsmail ile kıran kırana bir rekabete  gireceği şimdiden belli oldu.

Siyah – beyazlı takımın yeni transferi Bebe, dünü iki golle kapatırken özellikle ilk attığı kafa golü ayakta alkışlanacak cinstendi. Portekizli’nin bir şutu da üst direkte patladı.

Çok fazla abartılarak Messi ile kıyaslanan fakat yetenek olarak inanılmaz hünerlere sahip olan Muhammed’in neredeyse sıfır noktasında attığı gol de seyredenlerin ağzını açık bıraktı. Hem fiziki gelişimi hem de taktiksel olarak daha çok zamana ihtiyacı var.

Büyük bir sakatlık geçiren Ersan’ın ise çift kale maçlarda yer alması teknik heyeti sevindiren başka bir unsur oldu. Yeni sezona kadar tamamen hazır olarak taraftarın huzuruna çıkabilecek durumda.

Necip her zamanki gibi yine çok hırslı ve istekli. Necip’in yanı sıra Ernst ve Hilbert’in form durumu ise sanki hiç tatil yapmamışlar gibiydi. Ne de olsa Alman disiplini.

Yeni transferlerden Veli, Burak, Sidnei ve Mehmet Akyüz de göz dolduran isimlerdi. Özellikle Mehmet Akyüz’ün hücuma hızlı çıkışları ve yaptığı pres akıllara Tuncay Şanlı’yı getirdi.

1 yorum:

  1. aynı anda hem rakibin formasını hem de kendi formanı çekmek de büyük başarı.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...