Reklam

Twitter

 

28 Haziran 2011 Salı

Meksikalı 8 futbolcuya fuhuş cezası


Amerika Kupası erkekler 22 yaş altı futbol şampiyonasına katılan Meksika'da büyük skandal yaşanıyor. Kamp sırasında fuhuş yaptıkları ortaya çıkan 8 milli futbolcu kadrodan çıkarıltıdı. Aralarında Barcelona'da oynayan Jonathan Dos Santos'un da bulunduğu Meksika Milli Takımı'ndan 8 futbolcunun, kamp yaptıkları Ekvator'un Quito kentindeki otele hayat kadını alarak fuhuş yaptıkları belirtildi.

Fuhuş yapılan gecenin ardından Meksika'nın hazırlık maçı oynadığı ve bu sırada bazı futbolcuların odalarından iPad ve iPhone gibi birçok eşyanın çalındığı açıklandı. Hırsızlık olayını araştıran otel yetkilileri güvenlik kameralarına bakınca gerçek ortaya çıktı. Verilen bilgilerde, ilk görüş olarak odalarda meydana gelen soygunların hayat kadınları tarafından yapıldığı öne sürüldü.

Meksika Futbol Federasyonu, skandala karışan 8 futbolcuya 3 bin euro para cezası ile 6 ay süreyle milli takımdan uzaklaştırma cezası verdi. Olaya karışan Jonathan Dos Santos, Nestor Vidrio, Calderon, Cortes, Jimenez, Cabrera, Jorge Hernandez ve Marca Fabian yerlerine yeni oyuncular  çağrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...