Reklam

Twitter

 

1 Haziran 2011 Çarşamba

Kartal’ın yıldız adayları


Serdar Sarıdağ'dan taze Beşiktaş haberlerine devam...


Bir süredir İspanya’da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, bu ülkede bulunduğu süre içerisinde Forlan ile bir araya bile gelmedi. Beşiktaş’ın daha önce yaptığı yıllık 3,5 milyon euroluk teklife, Uruguaylı oyuncunun burun kıvırması nedeniyle Beşiktaş yönetimi son İspanya seyahatinde bu oyuncunun ismini bile ağızlarına almadılar.
Takıma geldiği günden beri canla başla oynanan Quaresma’nın aldığı paranın üzerinde kimseye bir kuruş fazla para ödemek istemeyen Beşiktaşlı yöneticilerin bu seneki transfer politikasının yıldız adayı genç oyuncuların takıma kazandırılması olduğu vurgulandı. Lucas ve Miranda için İspanya’da temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim henüz istediklerini elde etmemiş olsa da, listede bu iki Brezilyalı dışında daha çok yıldız adayı futbolcuların olduğu ve önümüzdeki günlerde bu isimlerin sık sık duyulacağı belirtildi.
Takım içerisinde Guti ve Quaresma gibi iki generalin yanında başka üst düzey rütbeli futbolcuların  takım içerisindeki dengeleri bozacağını düşünen Siyah-Beyazlı yönetimin, general adayı genç oyuncularla savaşan bir takım kimliği yaratacakları bildirildi.
Yeni sezonda bir futbol takımından çok satranç taşlarından kurulu bir ekip yaratmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Haziran ortasına kadar transferleri tamamen bitirme noktasına getirecek.
Serdar Sarıdağ
http://twitter.com/#!/serdarsaridag

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...