Reklam

Twitter

 

28 Haziran 2011 Salı

Guti ve Quaresma 1 Temmuz'da İstanbul'da


Resmi olarak bugün start alan Beşiktaş'da  Teknik Direktörü Tayfur Havutçu basın mensuplarıyla son gelişmeleri paylaştı.

Kamp:
4 Temmuz'a kadar çalışmalarımız İstanbul'da devam edecek. Kamp için Avusturya'ya gideceğiz.  İzinli ve sezon sonu itibarıyla milli takım kampında olan oyuncularımız bBu hafta içerisinde hepsi bizimle olacak.

Yeniler:
Yeni gelen arkadaşlar da takımımıza gereken katkıyı sağlayacaklardır. Zaten inandığımız için bu arkadaşlar burada bizimle beraber.

Guti ve Quaresma:
Guti Hernandez ile Ricardo Quaresma'nın özel izinli. Kendileriyle görüştüm, Quaresma'nın annesinin bir rahatsızlığı var ondan dolayı 1 Temmuz'da burada olacak. Guti'nin de çocuklarının okul problemleri var, aynı gün bizimle idmanlara katılacak..

Düşünülmeyen Yabancılar:
Tabata, Ferrari ve Fink durumuyla ilgili konuyu yönetimimiz ilgileniyor. O arkadaşlar aramızda değiller zaten. Holosko'nun izni var. O, cuma günü aramızda olacak.

Fernandez:
Fernandez konusuyla da yönetimimiz ilgileniyor. Umut ediyoruz ki en kısa zamanda aramıza katılır.

Transfer:
Şu anda zaten yabancı fazlamız var. İlk önce bunu halletmemiz gerekiyor. Ondan sonra bakacağız, gerek duyduğumuz pozisyonlar olursa olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...