Reklam

Twitter

 

27 Haziran 2011 Pazartesi

'Chelsea Arda için Drogba'yı yem olarak kullanıyor'

Drogba Arda takası dış basında epey ses getirdi... Bir kaç ilginç olan başlıkları blogda paylaşalım

Dail Mail: Galatasaray Arda Turan transferi karşlığında Chelsea Drogba artı 7 milyon sterlin öneriyor. Sol kanat oyuncusu Arda Turan Liverpool hayranı olduğunu düşen gazete Arda Turan'ın bonservisini 18 milyon sterlin olduğunu belirtmiş. Chelsea yönetimi Galatasaray verdikleri Drogba'nın bonservisini 11 milyon sterlin olduğunu, üzerine 7 milyon sterlin vererek bu transferi bitirmek istediğini yazmış.

Espnstar: Site Arda Turan transferini ilginç bir başkıkla okurlarını duyurmuş: Chelsea Arda için Drogba yem olarak kullanıyor. Andre Villas-Boas'ın Chelsea'de kendi kimliğini oluşturmak için transferlere başladığını yazardı. Arda Turan için Drogba+ 7 milyon sterlin önerdiği site tarafındanda yazılıyor.

abola: Galatasaray’a Drogba için 7.800.000 euro'luk ödeme başlığını atmış.  Chelsea'de liderlik edecek Arda Turan ile değişimin başlangıcı olacaktır yorumun yapmış.

fanatix.com: Chelsea yıldızını Türkiye'nin kanat oyuncuyla takas ediyor.

givemefootball.com: Sihirbaz Türk kanat oyuncusu 18 milyon sterline Chelsea'ye bağlanıyor.

sportal.it: Arda Turan için Drogba ile piyon değişimi başlığını atmış... Site iki sezon önce böyle bir teklif çılgınlık olarak görünürdü diye yorumlamış.

calcionews24.com: Chelsea Villas Boas planlarında dünyanın en iyi forvetlerinden Didier Drogba bir yer olmayacağı yönünde. Yıldız oyuncu büyük olasılıkla Galatasaray gidecek gibi görünüyor şeklinde yorumlamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...