Reklam

Twitter

 

30 Haziran 2011 Perşembe

Arsenal'in korku dolu haftası


İngiliz mirrorfootball sitesinin haberine göre Arsenal bu hafta Samir Nasri ve Cesc Fabregas kadrosundan kaybedebilir. Arsenal dün Barcelona'dan Fabregas için 34 milyon sterlinlik yeni bir teklif aldı.
Manchester United da sezon öncesi kamp başlamadan Nasri'yi kadroya katmak için girişimlerini hızlandırdı. Bütün bu gelişmeler 6 yıldır hiç bir kupayı kaldırmamış olan Arsenal'in patronunu Arsene Wenger'i zora sokmuş durumda.

Nasri'nin gelecek yıl sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı takımından yeni sözleşme bekliyor. Son sözleşmesinde aldığ ücretin düşük olmasından dolayı yüksek rakamlı yeni bir anlaşma yapmak isteyen futbolcunun aklını Manchester United çelmiş gibi. United transferin gerçekleşmesi için Arsenal'e 20 milyon sterlin bonservis bedeli teklif etti.

Bu arada Arsenal geçtiğimiz hafta Barcelona'nın 27 milyon sterlinlik teklifini reddettmişve 40 milyon sterlinin altında bir rakama satmayacağını duyurmuştu. Barcelona'nın dün akşam ilettiği yeni rakama karşılık Real Madrid'inde transferin içinde  olduğu ve Arsenal'e 45 milyon sterlin civarında bir teklif sunduğu söyleniyor. Arsenal fiyatları artırma savaşından çok mutlu ama elini kolunu bağlayan bir gerçek var o da Fabregas'ın kalbinin Barcelona'dan yana olması. Bakalım Arsenal bu transfer haftasını bu gelişmeler altında nasıl atlatacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...