Reklam

Twitter

 

14 Eylül 2011 Çarşamba

Quaresma-Guti savaşı ne zaman bitecek?

Beşiktaş'ta sular bir türlü durulmuyor. Yeni sezona hazırlıkları sürerken birden hocası ve as başkanı soruşturma nedeniyle cezavinde tutulmasıyla başlaya süreçte Beşiktaş bir türlü nefes alamadı. Son olarak ise geçtiğimiz hafta Guti ile Quaresma arasında başlayan kaptanlık savaşı takıma artık ciddi boyutlarda zarar vermeye başladı.

Quaresma cephesinden gelen bilgilere göre oyuncunun Guti ile bir türlü yıldızının barışmadığı ve İspanyol oyuncunun kaptanlığını kabul etmeyip kendisine verilmesini talep ettiği söyleniyor. Guti'nin ise bu kaptanlık savaşında pek sesinin çıkmadığı görülüyor ya da tepkisini Quaresma kadar belli etmiyor.

Bu olayın bir de İbrahim Toraman cephesi var. Şu an takımın 2. kaptanı olarak gözüken Toraman'ın yabancıların bu tavrından rahatsız olduğu ve kaptanlığın her yeni gelen oyuncuya verilmesine karşı çıktığı söyleniyor.

Beşiktaş yöneteminin ise bu sorunu İbrahim Toraman'ı kaptan yaparak çözmeyi planladığı belirtiliyor.  Tabii burada en çok kaybeden Quaresma olacak gibi çünkü ilk önce Roland Koch'un takımı çok yorduğu şikayetleri sonra Guti'nin kaptanlığı kabul etmeyişi kendisini ister istemez problemli biri durumuna düşürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...